Soulex kampvuursessie 2023

Muziekvereniging Soulex organiseerde gisterenavond in Budel weer een Soulex kampvuursessie. Drie maal per jaar wordt er een muziekavond georganiseerd die voor iedereen gratis toegankelijk is. Deze avond werd geopend door Damiën van Elburg. Damiën is afkomstig uit Landgraaf en zingt met zijn volle stem mooie covers van Johnny Cash waarbij hij zichzelf op gitaar begeleid. Tijdens zijn optreden komen er ook eigen geschreven nummers voorbij waar vaak een mooi verhaal achter zit die hij op het podium een inleiding geeft. Damiën is solo maar eventueel ook met eigen band te boeken.

Als tweede op het podium Bjarke Ramsing met band. Bjarke zelf komt uit Denemarken en heeft zich in Nederland gevestigd, hij doet de zang en speelt gitaar. Verder word Bjarke begeleid op drums en met een contrabas, de nummers die we te horen kregen zitten in de Folk hoek en krijgen met de stem van Bjarke een warme sound.

Als afsluiter een band die we al eens eerder op Soulex hebben gezien, de Nirvana tributeband Bleach. Deze viermans formatie brengt veel bekende en minder bekende nummers van Nirvana op het podium

Kortom weer een geslaagde kampvuursessie, organisatie dank voor dit leuke evenement.