Soulex battle of the bands 2023

29 april 2023 opnieuw een versie van battle of the bands in Budel. Vijf bands die deze avond optreden in diverse muziekstijlen strijden om de eer, de wisseltrofee en een demo opname in een studio. De aftrap was voor Maxi Fusion, een stijl die je een beetje doet denken aan Floor Jansen of Within Temptation.
Tweede band deze avond Mr. Green, een stelletje rockers die diverse covers mooi en op eigen wijze ten gehore brengen. Als derde band de winnaars van Van Horne Pop 2022, Middle Green. Lekkere covers gezongen en gespeeld door een zeer jonge band. Laat deze jeugd lekker los komen op het podium. Uit weert afkomstige band Jane Doe was hierna aan de beurt. Ook hier een jonge band die er vol energie tegen aan ging en alle aanwezige met alleen maar eigen nummers wist te entertainen. Als laatste deze avond On the Rocks, ook hier weer veel covers die bij het publiek zeker bekend waren en lekker meegezongen werden.
De meeste punten gingen naar Jane Doe en deze mogen de wisseltrofee een jaar in bezit houden, maar vooral een professionele studio opname gaan maken bij Arztic Studio.