112 fotografie 2024

13 april 13.06uur werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Zwarteboordweg in Ospeldijk. Een wielrenner die even van te voren was aangesloten bij een groep wielrenners was in aanrijding gekomen met een landbouwwerktuig dat achter op een tractor bevestigd was. De tractor chauffeur had dit niet gemerkt en reed door. De groep wielrenners bood meteen eerste hulp en een persoon volgde de tractor. Deze kwam later weer ter plaatse op het ongeval maar had zijn werktuig afgekoppeld.
Twee ambulances, de brandweer van Meijel, meerdere politievoertuigen en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De zwaar gewonde wielrenner was gelukkig goed aanspreekbaar en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is nog enige tijd afgesloten vanwege onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De groep wielrenners vertrokken hevig geschrokken naar huis. Veel sterkte gewenst aan het slachtoffer.

13 april even na half 11 in de ochtend werden hulpdiensten opgeroepen voor een medische situatie in een woning aan de Donk in Meijel. Twee ambulances, politie, officier van dienst en de traumahelikopter waren ter plaatsen. Wegens privacy redenen zullen wij geen verdere mededelingen plaatsen. Veel sterkte voor het slachtoffer en aan de familie gewenst.

19 februari omstreeks 18.43 uur werd een melding gegeven van een ongeval met letsel aan de N279 Astenseweg ter hoogte van de Nederweerterdijk. Een personenauto reed door onbekende oorzaak rechtdoor tegen een bewegwijzering. Het voertuig liep behoorlijk schade op maar de bestuurder kon gelukkig met hulp van de brandweer Meijel zelf uit de auto stappen. De bestuurder is vervolgens in de ambulance nagekeken op verwondingen en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

1 februari omstreeks 21.47 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de N275 Venloseweg in Ospel. Ter plaatse was een fietsster ten val gekomen. Twee dames fietste over de Venloseweg waar dat niet is toegestaan en een fietsster werd door een passerende auto geraakt en kwam ten val. De chauffeur van de auto is even verderop gestopt en was flink geschrokken. De fietsster werd in de ambulance gecontroleerd en voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis.

19 januari even na half twee werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de Frenkenbaan in Opel. Een personenauto was gaan roken en had spontaan vlam gevat. De bestuurder kon het voertuig gelukkig ongedeerd verlaten. De auto was niet meer te redden en Brandde volledig uit.